Tuesday, October 23, 2018

Bangkit Sagu Fotofon


Assalamualaikum...
Masih lagi dalam mood fotofon... k.gee masih lagi belajar dan belajar, praktis dan praktis sampai pandai menghasilkan gambar fotofon yang 'excellent' dan jadi juara di hati juri...

Ilmu fotofon memang unik rupanya... dengan hanya menggunakan kamera telefon pintar/handphone dapat menghasilkan gambar yang hebat dan bernilai sehingga berjaya memukau pandangan dan selera orang... apa tidaknya gambar makanan yang ditayangkan boleh membuat orang menelan air liur apabila melihatnya... menngiurkan...!!

Gambar kuih bangkit ini k.gee ambil menggunakan kamera telefon pintar... cantik kejadiannya janji kita tahu teknik dan taktiknya...kan!

Resipi ? Nanti tanya sama emak... ini resepi zaman tori kata mak dari zaman tokwan dia dulu lagi...

p/s : Bangkit sagu memang kuih peberet emak...  



12 comments:

Nooriah Abdullah said...

Wah cantik gambar tu Gee mesti dah expert jadi camerawomen ni kan, kalau dapat makan bangkit tu memang lagi bestlah

Kak Rose said...

Cantik gambar dan kalau dapat kuihnya pun lagi bagus... dan jangan lupa kongsikan teknik dan tektik amik gambar tu ya... kalau tak keberatan lah... hihi

Yakov Leberman said...

It's best to participate in a contest for top-of-the-line blogs on the web. I will advocate this website! online gambling

asyida abd rahim said...

Assalamualaikum Mak Ngah!
rindunya kuih bangkit Wan Long buat!
legendary kuih bangkit

rahel said...

Salam.
kita nak kuih tu...hehehe

acu yuhan said...

Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ .thanks

zila norazila said...

blajar dgn sapa kak gee bestnya

رامز المثاليه said...


شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل

رامز المثاليه said...


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر

Anonymous said...

outsourcingall.com "Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it.
This paragraph gives clear idea for the new viewers of blogging, Thanks you. You’re doing a great job Man, Keep it up.
Seo training
outsourcing training in dhaka
Best Website Development and Design Company in Bangladesh
free outsourcing
graphic design training
digital marketing training
affiliate marketing training
freelance training
outsourcing training in bangladesh

HDVOGO said...

Very Nice Information Thank you keep it up Regard
watch online hindi dubbed movies
hollywood movie in hindi
watch movies online free

williambli92982 said...

I discovered your blog site on google and verify a few of your early posts. Continue to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to studying more from you later on!… casino online

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015