Saturday, April 21, 2018

Kurma daging To'ki


Di hujung minggu ini bolehlah bertapa di dapur lama sedikit... rajin-rajinkan diri melayan tekak nak makan itu ini... Biasanya lauk kurma sedap dimakan bersama nasi tomato, nasi minyak atau nasi serai... kalau rajin tambahkan pula acar jelatah, ayam goreng berempah dan  papadom... wah! macam lauk kenduri... esoknya kalau masih berbaki, kuahnya yang pekat dan berlemak tu juga sedap dicicah roti arab atau lempeng... kan! yummy!


Jemputlah layan lauk Kurma Daging To'ki  k.gee ni... nama glamor gitu..  


Resipinya di dalam buku ini yea.... selamat mencuba !

2 comments:

Amie said...

Gee... masih berasap dapur maya ye...Alhamdulillah.

Gee® said...

tetiba ter rajin kak... hehe

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015