Monday, August 19, 2013

Meriahnya raya...


Assalamualaikum... masih dalam mood raya lagi kan...? meriahnya raya k.gee dan keluarga pada tahun ini... baik beraya di rumah emak dan ayah mahupun di rumah mertua... seronok sangat sangat.... kebetulan kesemua 10 orang adik beradik k.gee ada balik walaupun tidak serentak... riuh rendah macam nak terangkat rumah emak... hehehe... beraya di rumah mertua pula yang paling best bila kami konvoi ke rumah saudara mara di Janda Baik... 10 kereta kesemuanya dengan lebih 50 orang... bayangkan bagaimana tuan rumah bertungkus lumus melayan makan minum kami sekeluarga... satu tong drum kena buat air... hehehe... setahun sekali jer... kan! Jom layan gambar....   

Buah hati k.gee berjubah di pagi raya...
Satu geng... sepupu sehati sejiwa...
hep..hep..hooray! dapat duit raya...!!! 
Sopan santunyaaa...solehah!  

Anak-anak dara... 


Beraya di Janda Baik...


Bersama keluarga mertua...


Selamat Hari Raya
Maaf Zahir n Batin
dari kami sekeluarga...

7 comments:

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...

seronoknya bila adik beradik berkumpul...
apa yang penting kerjasama dalam segala hal...

ibundo said...

Selamat hari raya gee

Acik Erna said...

selamat hari raya gee..yang seronoknya raya ni tu la dia kan..kunjung mengunjung bertemu sanak sedara..

Suzana Ibrahim said...

Selamat hari raya buat Gee..seronok kenangan seperti ini.saya tak pernah merasainya...kerana family kami tak ramai.

K.Nor said...

selamat hari raya gee.. meh salam2 laga2 pp :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya gee... meriah sungguh tu ;)

inazamri said...

bila tengok gambar raya kumpul ramai2 camni terasa nak raya balik kg lg

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015