Tuesday, December 24, 2013

Terima kasih AROMA


Assalamualaikum...
Sudah dapatkan majalah Aroma edisi pertama 2014? Cantik kan cover dia... isi kandungannya juga semakin hebat dengan resipi dan foto2 yang sangat menarik... transformasi dan inovasi!! Syabas Aroma... terbaek!!
Alhamdulillah sekali lagi k.gee dilamar majalah Aroma oleh wartawannya Faris ElAzhar untuk memuatkan resipi dan gambar2 masakan di persada media... waa! k.gee sangat teruja walaupun sebenarnya tak berkesempatan nak memasak 10 resipi... nasib baik Faris setuju untuk memuatkan resipi walaupun yang sudah tersiar di blog gee-hut...  hehehe... terima kasih Faris


Ada juga blogger lain yang bersama k.gee dalam Aroma edisi terbaru 2014 ini seperti Ayu Singapore tuan punya blog Curlybabesatisfaction dengan resipi2nya yang best2 belaka terutama Nasi beriani ayam hydrebad dan Orange chocolate chunk cake...

Blogger Sabar Dubai atau nama sebenarnya Sabariah Musa juga ada... k.gee paling suka resipi Ayam lada hitam Sri Lanka dan Sambal tumis kupang sama petai... wow! mengancam... boleh lawat blognya di SINI


Blogger dari Thailand Poonthana juga ada... k.gee selalu juga bw blog Pook ni di blognya Dailydelicious...  dessert dari blog Pook memang mengancam... hubby k.gee dah oder satu sajian yang namanya Inoubliable armour chocolate, berries dan kirsch entremets... memang menggoda tau!


Yang paling k.gee respect blogger yang ini... muda belia lagi tapi hebat di dapor.. tabek laa Alif...!! Scent of Kitchen nama blognya... k.gee selalu bw blog Alif ni dan pernah mencuba resipi kek span warna biru sewaktu celebrate birthday hb bulan lepas... best !! 


Dan tidak ketinggalan blogger dari Indonesia yang sangat kreatif dalam bab sajian masakannya.... Maya Efendy atau nama sebenarnya Hikmahyanti tuan punya blog pawonayu.blogspot.com...


Jom dapatkan Aroma Januari 2014... !!!


2 comments:

syapex said...

tahniah2...

inahar ali said...

woww..tahniah ye gee..akak kena beli ni nnti..nk gak tgk rupa ayu singapore..comel orgnye rupanye..hehe!