Thursday, November 17, 2011

Apam polka dot strawberi


Pejam celik pejam celik tinggal sehari saje lagi persekolahan 2011 akan berakhir... Hari ini ada jamuan akhir tahun di sekolah eQa... eQa bawa apam dot dot untuk kawan-kawan dan teacher dia... seronok sangat dia...

Yang ini istimewa untuk teacher Fazira, teacher kelas eQa...


Sebenarnya k.gee teruja tengok apam dot dot Norsalemi yang selalu dia tayang akat fb... ada angry bird lah, spongebob lah, ladybird lah... macam-macam design... geram menengoknya... comel sangat... gebus dan montok2... nak tersembul mata merenung si apam tu... jeles betul kat dia... rasa macam nak pinjam jer tangan seni dia tu... boleh tak ?


Ini air tangan k.gee.... cantek tak? heeee...perasan....

Resepi boleh rujuk di sini yer... Apam polka dot

11 comments:

CT Delima said...

As'salam gee

wah..ada dot dot apam lah..lama nya tak makan. ni best gak ni bagi idea nak bwk balik kg nanti :)

Gee..kaler pink ..I like you..hehehe

kzai said...

salam gee..akak baru nk menggodek apam dotdot ni..ada anak kwn nk bwk sek.esok..tiba2 je mengoder..adyeiii..cun melecun apam ni

cik cek said...

Apam2 comel ni memang menggoda...pun tak tebuat lagi kak cek ni..he he...tak pun mintak kat Gee sikitlah...kan ..kan...:D

Qhaifa Nur said...

design terbaru ni, suka sangat...
semalam baru je makan apam polka ni..

Nieza said...

cantiknya tgk apam ni kak...elok jer kejadiannya. suka colour pink tu:)

iza said...

Assalam...
Wahhh, cantiknya...nak sikit...

Cheq Sue said...

bila tgk apam kak gee ni, teringat dulu pernah buat design stoberi ni tapi semua kembang mambang..

Gee® said...

CT >
suke2 jer CT...seronok kalu tgk yg cantek kan...

kzai >
wah!! dpt oder lagi...skrg ni budak2 suke angry bird, buatlah... cantek

Cik cek >
alaaa...dh abis la kena ngap dek ayah eQa...heeee

Qhaifa nur >
sbnrnya lama dh design nih, gee aje yg baru dpt buat... leceh kan nk buat apam nih

Nieza >
thanks dear... k.gee pon suke pink

iza >
heee...mekacih...tp dh abis laa... nti buat lagi ek...

cheq sue >
hehehe...kembang mambang yer... cubalah lagi... k.gee pon 2,3 kali buat baru jadi...bila dh jadi tu, asik nk buat aje...suke sangat!!

Juwita Jamaludin said...

kak gee cantik sangat kak geram saya melihatnya.. nak ry gak la nanti

Ida,Japan said...

wahhh..k'gee, apam corak stoberi lak, cantik sgt la..

Nurul said...

K Gee,
comey sgt polkadot strawberry tu... gebu lagi... menjadi betul lah kak... :)