Wednesday, March 7, 2012

Sarapan sekadarnya


Salam ceria dan salam ukhwah di pagi Rabu.... semoga Allah memberkati hari-hari yg kita lalui dan semoga kita semua dalam lindunganNYA... Mari kita mulakan hari ini dengan bismillah dan selawat buat junjungan Nabi s.a.w.


Sarapan apa yer hari ini? kami santap menu yang biasa2 saje... makan roti bakar inti sardin bersama neslo panas... sejak diperkenalkan dengan air neslo, kami sekeluarga gemar menikmati air gabungan nescafe dengan milo tu...sedap rupanya...
 

Oklah berbalik kepada menu yg simple hari ini, jom kita cuci mata saje yer... kalau dh sejuk nanti tak sedap pulak roti ni... makan tengah panas dengan neslo panazzz..... pergh!!

6 comments:

CT Delima said...

As'salam Gee

woww! ada roti sardin sedapnya makan panas2 ni Gee. tapi kalau kena neslo tu ct tak boleh minum bersusu sangat awal2 pagi, mahunya perut memulas kang..hahaha

terpesona melihat talam roti paun tu gak Gee..bila nak kesampaian hajat dihatikan. tungguuuuuu!..hehehe

izahdaut said...

ini bukan sekadar ni kak ge.. ni berkadar2.. hehe.. saya suke sardin.buat la apa aje ngan sardin. tapi bila en suami tak boleh makan, saya pasrah kak. huhuhu...

rahel said...

Ini bukan sekadar ni..ni terbaek utk sarapan pagi tau..gue suka banget...

hazila said...

Kami suami isteri makan roti dengan sambal bilis utk dinner malam tadi. Kes tak de idea nak makan apa....

Tina Othman said...

alahai sedapnya kak gee, peberet ni sardin dgn neslo, teringat dulu2 selalu beli neslo ais kat kedai mamak hehe

Nuridah said...

Assalamualaikum Gee,

wah roti sardin...kalau ptg2 gini dpt mkn roti sardin kan best??Nk tumpang kat sini minum ptg boleh tk Gee?

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015