Saturday, December 3, 2011

Nasi lemak pandan


 Yuk sarapan nasi lemak pandan bersama kak gee...


Resepi biasa-biasa saja cuma kak gee tambahkan sedikit air pandan dalam nasi...


 Nasi lemak jadi wangi pandan tapi maintain lemak...lepas makan kita diet yer...keh3x

Jom sarapan....

10 comments:

cik cek said...

Lepas makan kita diet...ayat baik punya...he he he...nasi lemak kon tu cantik menggoda..ish2 memang menggoda sungguh....:)

Gee® said...

cik cek >
kik3x...kalau bab diet tu sebut sokmo tp makan semacam jer...

Yatie said...

cantiklah nasi bentuk kon tu..warnanya pun menarik ijauuuuu..mcm nak wat nasi lemaklah pulak..terliur je tngk..

Ida,Japan said...

cantiknyer set nasi lemak k'gee ni..suka tgk bentuk nasi tu...elok jer dia dok menegak
mekasih yer kak, sudi komen2 lagi kt blog ida...ida jer kadang2 tak sempat nk tinggalkan komen kt sume blog kwn...ida minta maaf yer kak

Mieza said...

kak gee..sukanya mieza tgk nasi lemak kak gee bentuk kon tinggi gitu..pakai acuan apa tu kak? esok mieza nak wat nasi lemak ni lah for bekpes..cantik je warna hijau...

gerau said...

bentuk kon tu...guna bekas apa ek?

Gee® said...

Yatie >
saje buat nasi lemak hijau tu... tukar selera

Ida Japan, Mieza, Gerau >
k.gee guna daun pisang jer buat bentuk kon...hehehe

Citarasa Rinduan said...

terbaik..
kak gee,. ala2 MssterChef tau...
ayu suka lihat hidangan kamu

hijau tu warna nasi lemak..
pasti bau pandan.. nyammmii

anymz said...

sedapnya nasi lemak..dtg pagi2 mcm ni ni mmg ngences betul di buatnya..

Diana @ Melley Mey said...

akak... terliur diana tgk set nasi lemak tu akak.. sedaaaapnya

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015