Thursday, November 1, 2012

Selamat Hari Lahir Sayang


Selamat hari lahir buat suami tercinta.... Semoga kehidupanmu dipenuhi dengan limpah rahmat, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dipanjang jodoh serta kita kekal bahagia hingga ke hujung nyawa... Aminnn... HAPPY BIRTHDAY SAYANG...!!! Sori yer tak sempat nak buat kek... 


muaahhhs... i love you!


9 comments:

Asyifa Mustaffa said...

x sempat buat kek....dpt telur luv tu pun da kira bgus tu kak.....hehe...
Comey telur tu.....
Hepy besday wat suami akak....

Yatie said...

Happy Birthday buat suami Gee, moga sentiasa dirahmati dan di berkati hidupnya di samping insan2 tersayang.

walau tak sempat wat kek, sentuhan air tangan dari isteri tercinta itu amat bermakna...tngk tu siap wat telur bentuk LOVE lagi...special tu..

Marsita yahya said...

tak ada kek telur luv pun ok gak...

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat suami Gee...
luahan hati isteri menjawab segalanya...
moga dipanjangkan umurnya...

hazila said...

Dah lama juga tak masak nasi lemak di rumah. And happy birthday buat suami kak gee.

Cida de' Nuanza said...

cantiknya telo love tu...
hepy besday buat suami Gee

Qasey Honey said...

xpe kak G..xsmpt buat harini..leh buat kek tu lain kali..
tp bile hb tgk telur love tu pon dh puashti jugak..jnji igt hr istimewa dia..
hppy besday buat hb akak yer..

Wattie said...

Assalamualaikum,
Happy belated birthday buat hubby. Romantiknya ucapan isteri buat suami tersayang, insyaAllah bahagia hingga ke syurga....

zila norazila said...

salam syg kak gee
happy belated bthday wat mr hubby tue..telur love tue dh cukup buat dia..he hhee smoga sentiasa dlm rahmat ALLAH kak:)