Thursday, September 8, 2011

Piza Raya

Adoyaiii.... betul lah kata ramai teman2 blogger, mood nk menghapdet blog lepas raya ni tersangat lemau kan... macam tak ada idea aje nk dicoretkan padahal banyak benda yg bersarang dalam kepala otak ni cuma tak terurus aje... tak macam bulan puasa ituhari, seronok sangat tengok makanan kan... tiap hari ada saja menu sedap2 yg ditayangkan... sampai tak sedar awal pagi lagi dah reka menu berbuka .... hahahaha....

OKlah hari ini akak nak tayang piza yg akak buat sehari sebelum raya ituhari... anak2 saudara berebut2 nk rasa piza makdak diorang buat... ahai...!! bangga sekejap... walaupun letih menyediakan 30 keping piza seorang diri tapi bila dapat makan beramai-ramai rasa seronok sesangat... lebih2 lagi emak & ayah yg biasanya tak suka makanan western tapi berselera pulak dengan piza k.gee tuh... pergh!! bangganya aku....!!!   walaupun taklah sehebat piza hut tu kan.... hehehe

Jom layan piza k.gee nih.... layan mata aje lah yer...

yg ini hb punya... suka banyak cheese...
topping daging cincang...

Jom kita piza... yummy!!

ops... resipi boleh belek2 di SINI yer...



5 comments:

K.Nor said...

30?? wahhhhh terror gee :)

Gee® said...

heee.... piza kecik jer k.nor...

Juwita Jamaludin said...

banyaknya pizza akak sedap plak tu.. suka tgk .. alhamdulillah rasa happy dpat menjamu orangkan

~~zAnAfAhMi~~ said...

alahai...kalau bab pizza ni mmg akak sengal skit, anak suka mkn tp ibu dia masih tak pandai2 buat pizza.

Gee® said...

Ita >
k.gee bw balik kmpong...seronok mkn piza ramai2...

zAnAfAhMi >
kalau nk senang boleh guna roti pita jer, atas dia tu bubuh aje benda2 yg kita suka...yg penting sos piza tu...

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015