Thursday, May 12, 2011

Mini blended orange cake

Salam semua....Apa menu hari ini yer? Semalam akak buat blended orange cake sekali lagi....layan permintaan hubby....ecece...hubby suka kek ini, tak muak katanya...

Kek kali ini buat dalam acuan mini, sengaja nak nampak cumil sikit...nak juga try acuan silikon yg ramai chef2 guna sekarang ini tapi belum ada kesempatan nak membeli lagi...lagipon semenjak 2 menjak ini dapor akak dah semakin padat dengan berbagai2 koleksi...lepas satu satu beli...pantang nampak mende yg cute sikit mulalah gatal aje tangan nk membeli...petang tadi rewang2 kat SSF dah sambar 4,5 jenis pinggan mangkuk dan cuttlery yg menarik...yahoo!!

Ok...jamu mata aje lah yer... kek ini dedikasi khas untuk encik hubby...ngeh3x

2 comments:

Berjaya said...

mana resepi? ilang...

Gee® said...

Oow nak resepi ke? sbnrnya kek ni sdh bebrapa kali post, boleh tgk kat n3 bertajuk Demam Blended orange cake...

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015