Monday, October 3, 2011

Dapat award....ehem

Ecece.... tak sangka boleh dapat award pulak dapor gee-hut ni yer... terasa malu-malu kucin pulak nk bawa balik award tu... mekacih kepada adik-adik manis si Nurul dan Mieza yg sudi bagi anugerah berprestij tu... syukran...syukran...

Ok, ada assignment kena buat rupanya...

1.  Ucapkan terima kasih dan link balik kepada orang yang beri award ini... haaa sudah buat dah...

2. Kongsi 7 perkara mengenai diri anda.   ahai....yang ini ada susah sikit sebab.... heee malu ah.... almaklumlah kak gee ni orang biasa2 aje tak ada yang istimewa.... low profile la kunun... tapi tak mengapalah...sikit-sikit bolehlah dikongsikan...

     1)  anak ke 2 dari 10 beradik
     2)  ibu kepada 4 orang anak
     3)  hobi suka memasak, menanam orkid, crochetting dan cross stitching
     4)  bekerja di sebuah badan berkanun anak syarikat kerajaan Negeri Pahang
     5)  makanan fav asam pedas dan bubur kacang
     6)  warna fav purple dan coklat
     7)  fobia kepada malam sebab rumah pernah masuk perompak...

No. 3 ~ pass pula award ni kepada :

1) Deliahsdeli yg cute
2) Nieza
3) Zarin
4) hasue yg manja
5) wana
6) yatie
7) CTDelima yg gojes
8) ayu singapore
9) hazila
10) reenkhan
11) TUN yg sweet
12) Zai yg comel
13) Azian
14) Annaqawina
15) Fiza

fuh...!! letih buat assingment... harap sudilah terima award dr kak gee yer... kalau tak keberatan gantunglah  di blog masing-masing... salam ukhawah... ok, babai

4 comments:

Deliah's Deli said...

gee,alhamdulillah saya dah boleh sign in blog..yeayy! :)

thank you very much for your concerns,i appreciate it. :)

thanks for the award..nak amik simpan baik2 dalam almari. :)

Juwita Jamaludin said...

nampak award teringat ita tak buat lagi

Nieza said...

tq kak Gee atas ingatan...insyaAllah nanti nieza gantungkan yer..tqvm:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam kak gee....
terima kasih, ingatan pada fiza.
fiza terima award ni, tapi tak dan nak buat entry.... nanti fiza tepek award ni kat sidebar blog ok....

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015