Wednesday, July 20, 2011

Dapat award lagi...layak ke hah...??


Yeba yeba andre... opocot...!! apahal pulak ni tiba2 bersorak tak tentu hala... mengigau ke hape? Tulah pasal... rasa macam tak percaya jer si CT Delima chef yg cantik jelita tu tetiba bagi award Stylish Blogger kat akak ni.... ya amponnnnn.... !!!! rasanya macam tak layak aje akak nk terima anugerah berprestij tu (ye ke..?) almaklumlah kan...akak ni bukan pandai memasak pon takat main2 jer... lagi pulak gambar2 pon pakai hantam jer...org lain pakat pakai kamera canggih2 kita ni takat kamera cap ayam jer la... kadang2 tu tembak pon tak kena... blur semacam jer... 

CT CT... anyway akak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas anugerah itu... orang nak bagi kan...rezeki jangan ditolak... kecil tapak tangan tapak kaki hamba tadahkan...hahahaha... kaki gunung Kinabalu tau... harap2 anugerah ini akan mengeratkan lagi hubungan kita sesama blogger...walaupun jauh di mata namun tetap lekat di hati... ilebiu CT Delima merekah ... muaahhs


Ops...terlupa ada tugasan... ermmm nk tag 8 orang lagi... mari kita lihat siapa yg kena...

1) Juwita
2) Yatie
3) Zarin
5) Diana
7) Wana

8 comments:

CT Delima said...

As'salam Gee

Sama2 kasih segunung tinggi seluas lautan tanpa bertepi ct ucapkan kerana gee sudi menerima Award ni. Tak kisah kalau guna kamera cap ayam ke apa ke yang penting masakkan Gee sangat sedap dalam ppandangan ct. Jadi Award ni sesuai juga untuk Gee... lebiu too..muahhh!..hihihi

Gee® said...

Ct >
heeee.... (tersengeh2 sorang macam kerang busuk...)

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum akak..
wah nama diana pun ada gak yer akak... terima kasih akak... nnt diana ambik yer akak... love u akak

Ayu said...

Assalam Gee,
ish kak gee ke gee aje ni?..heheh..
rasa2nya kita akak kot?..kita ni actually seangkatan dengan Nor ganu, ct delima juga heheh..
of coslah gee layak terima award ni..memang pun camera apa yang digunakan tak menjadi masaalah..asalkan makanan tu sedap dan gee ikhlas berkongsi ilmu kan..kan..

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum..
kak gee.....
ayu minta maaf ya, mmg tak perasan dgn award ini.......

terima kasih atas persahabatan yang murni ini.......

alhamdullilah, skrang dah boleh save dan boh link blog kak gee dalam blog ayu...
mungkin kak dah setting ya?
ayu minta izin bubuh blog kak di bloglist masak2 ayu ya...

muah2....
sayang ketat2 pada kak

hazila said...

wah kek pun nak pakai pipi merah ye.... tapi memang nampak gebus sangat.

Juwita Jamaludin said...

kakgee ita pun kena ke kak.. terima kasih ye nanti ita angkut tau...

HaSue said...

trm kasih kak gee..dah gantung dah.. :)

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015