Thursday, July 21, 2011

Jangan ketawa arrr....

Apa benda tu...? macam alien jer... sekali pandang macam pac man pon ada... halooo adik... ini macaroon laaa...  alaa yang manis2..lembut..dan ada inti kat dalam tuh... haaa... itulah macaroon macaron....  inilah mac yg akak buat semalam..... hahahahahaha.... tapi jangan ketawa pulak yer senyum2 sudahlah tengok mac akak yg macam alien tu yer... al maklum lah.... keras tangan.....hihihihi  

Layannnnnnn.....


Resipi boleh rujuk kat sini yer.... daaaaa

10 comments:

HaSue said...

morning kak..x ketawa nih..senyum je baca ngomelan akak tu.hehe..
at least akak dah cuba..sy x tercuba2 pun lg haa...
pstt..ni bukan macaroon kak,tp macaron..macaroon lain sket.hee

p/s:dtg nak angkut award nih kak..makacih2

tun_telani said...

lol~ sowwyyyyyy..... tun dh terguling2 dah nii.. hihi.. montok2 laa kak.. xpe, senang nk makan kak.. hihi.. tun xpenah wat lagi. huhu

izahdaut said...

kak ceekkkk... comel la pulak cam sekut kan. tu la.. gamaknya kena sumpahan mac ke? mcm saya gak lah crack sana sini buat menda alah ni. at least pernah gakk buatkan. ke kak cek kali ke berapa dah try ni? hehe

Gee® said...

Sue >
ops...macaron ek... tu lah pasal..nk sangat buat...tgn keras semacam...jdi mende tah...

Tun >
hahahahaha...k.gee pon dh berguling2 suka tgk mac tuh...teringat games pacman yg anak akak suka main dulu2 camtu lah... adoyaiiii

Izah >
ops... k.gee la...tersyasul pulak dia yer...ni mesti guling2 can Tun tgk mac k.gee yg cam sekut tuh...

CT Delima said...

As'salam Gee

Ct tak nak ketawa, senyum sikit jer sebab baca cerita gee tu :). Tapikan ct tabik sebab gee berani mencuba, ct jer yang tak berani nak cuba. sebab pertama Hb kata benda tu manis (kena jaga kesihatan) yang kedua kang buat tak jadi anak2 kata (apa ni mama..???) hehehe. ct masih seram2 sejuk nak buat ni gee :D

Gee® said...

CT >
ya lah CT, gee pun pk 2,3 kali nk buat bende nih sebab tgk resipinya sah manis...tp bila intai2 mac ni...wow!! tersangat cantik laa... tu yg meronta2 nk mencuba... alahai kesiannya... mac ku jd alien la pulak...

Nurul said...

Salam K Gee....

Sorry yer nurul tak ketawa cuma tersenyum sendiri bila tengok mac akak... Comel aper... montel2 mac akak tu... nurul x pernah buat gak, tp pernah rasa yng opismate bwk... huhu, satu je cukup, manis... nurul x kuat manis... :)
xpe kak... x salah mencuba kan... ;D

nOOrsha said...

okla tu kak...jadi juga.. rasa tetap same, cume rupe je x menjadi..takper, blh buat lg lain kali.. sy pun wat 3 kali x kuar feet.. mac ni sensitif n cerewet :)

Juwita Jamaludin said...

salam kak gee.. ita bukan gelak tgk mac akak tapi apa yang akak tulis tu lawak.. hihihihi ok la tu kak first time kan.. :) paling tidak pernah cuba.. memang sensitif kak ita dulu buat mengigil2 rasa..:)

Diana @ Melley Mey said...

akak... dah buat dah yer akak... ok ler tu akak... yg diana nie x perna lg buat nie.. x berani nak buat sebenarnya.. tp suka sgt tgk org lain buat

HAKMILIK GEE HUT
Designed by UMIESUEstudio 2015